Mijn  naam is Amélie Bertin en mijn praktijk voor cranio sacraal therapie, Touch in Essence, is in Amsterdam.
Meer dan 25 jaar geleden onderging ik een cranio sessie van een vriendin. Toen wist ik niet wat het was, maar wel dat dát het was. Ik voelde meteen dat dit iets was waardoor blokkades op geen andere manier konden worden opgelost. Het moest rijpen.
25 jaar later was ik er klaar voor en ging ik me hierin verdiepen. In 2017 ben ik gestart met de cranio sacraal studie bij de Peirsman Cranio Sacraal Academie. Ook in het buitenland heb ik veel trainingen gevolgd. Vanaf 2019 werk ik als all-around coördinator voor de PCSA.

Tijdens mijn literatuurstudie (19 jaar) ging mijn interesse uit naar poëzie. Op die leeftijd was ik me bewust dat poëzie de taal van de ziel is. Dit leidde naar een zoektocht in bewustzijn en zelfonderzoek. Jarenlang heb ik een eigen yogaschool bemand, heb energetische trainingen gevolgd in chi kung, taoist healing en aura reading. Ooit ontving ik een kado, een voetmassage, en toen kon ik het niet laten om een 3-jarige voetreflextherapie opleiding te doen. De dans was er voor mij altijd, als kind al. Dans is voor mij het leven vieren.

Ik ben afgestudeerd aan de Peirsman Cranio Sacraal Academie als biodynamisch werkend cranio sacraal therapeut. Tevens ben ik verbonden met de Touch of Presence® School voor Biodynamic Studies en ik ben aangesloten en geaccrediteerd door de VBAG.

Mijn leven gaat over steeds meer verfijning, over het voelen van wat Het leven van mij wil en hoe ik het best kan bijdragen aan het grotere geheel. Mijn passie is om mensen te zien bloeien en om een ruimte te bieden waarin ze contact kunnen maken met hun hart. Ik laat mijn leven inspireren door mysticus en kunstenaar, Naropa.