Home  |  De Behandeling   Meditatieve Aanraking  |  Tarieven & Registratie | Amélie | Contact                           

De BehandelingVoorbereiding op een cranio sacraal sessie

Geef jezelf tijd en ruimte om jezelf toe te staan innerlijk te vertragen en  daardoor toegang te verkrijgen tot je diepere en invoelende zintuigen.  Het is daarom fijn om vooraf en na je sessie vrije tijd in te plannen.

De behandeling

Na de ontvangst hebben we een kort gesprek en kijken we naar wat er gedeeld wil worden in het moment. Daarna wordt je uitgenodigd om plaats te nemen op de tafel. Zorg dat je comfortabele kleding draagt. Hier beginnen we met de aanrakingen van mijn handen op jouw lichaam. Ik werk graag in stilte en intuïtief.

Het kan lijken dat ik in meditatie ben en dat mijn handen op je lichaam rusten. Je leert nu acclimatiseren in deze vertraging in jezelf, waardoor je de herstellende krachten kunt ervaren waarmee ik in resonantie ben. Deze krachten zijn natuurlijk en inherent.

Een behandeling duurt ongeveer 75 minuten.

De werking

Door je bewustzijn vanuit het midden van je hoofd naar je lichaam te laten afdalen en je in je hart of onderbuik te nestelen, verbind je je met je hele wezen en dus met de Gezondheid. Je wordt uitgenodigd om daar te rusten en te zijn met dát wat is.

Tijdens de sessie kun je van alles tegenkomen: herinneringen, emoties, gedachten, gevoelens en spirituele inzichten.  Wanneer ze zich voordoen, begrijp dan dat dit precies die aspecten van jezelf zijn die het bewustzijn heeft gekozen om naar je bewustzijn te brengen.  Door neutraal aanwezig te blijven bij deze aspecten, worden de gescheiden delen weer verenigd met de heelheid die je bent.  Dit is de uitdrukking van onvoorwaardelijke Liefde.  Laat alles wat zich voordoet, hier zijn zoals het is, zonder er iets aan te doen.  Als er iets te intens aanvoelt, laat het dan mij weten, zodat de sessie kan worden aangepast om je te helpen op een aanvaardbare manier om te gaan met wat er gebeurt.

Na de sessie

Maak na de sessie bijvoorbeeld een rustige wandeling of doe de dingen die ondersteunend en voedend voor je zijn voordat je terugkeert naar je normale routine. Blijf innerlijk in contact met jezelf, ongeacht wat je doet.  Blijf bij de resonantie van de kwaliteiten en kenmerken die je tijdens of aan het einde van de sessie hebt ervaren zolang deze van nature aanwezig zijn. Voel hoe het voelt om te voelen wat je voelt. 
De sessie werkt door en hier zit het helingsproces.